De BingoBox®

Een compleet gepersonaliseerd bingospel voor jouw evenement!

Ready, Set, BinGo! Met deze BingoBox® ontvang je een compleet gepersonaliseerd Bingospel voor jouw sportteam, familiedag of personeelsfeest!

Wat is het?

We verruilen de traditionele bingoballen voor een compleet gepersonaliseerd bingoverhaal. In dit verhaal zijn alle unieke getallen op komische wijze verwerkt. Maar het mooie is, jullie als deelnemers spelen in dit verhaal de absolute hoofdrol! Op deze manier is de bingo niet alleen spannend, maar ook nog eens een groot feest der herkenning! En heb je bingo? Kies dan uit de lijst van grappige opdrachten om je ‘Bingoal’ te voltooien. Let’s BinGo!

Hoe werkt het?

Tijdens het bestellen van de BingoBox® vragen we je om de deelnemers van de bingo te koppelen aan enkele herkenbare karaktereigenschappen. Aan de hand daarvan wordt een passend, herkenbaar verhaal samengesteld dat volledig op maat is gemaakt voor jouw groep! Tijdsduur is circa 30 minuten.

Wat ontvang je?

– Een compleet gepersonaliseerd Bingo-verhaal(!)
– 20 bingokaarten
– Potloden
– Lijst met Bingoals (opdrachten)

De BingoBox®

♦  Gepersonaliseerd bingospel
♦  Voor 10 tot 99 personen
♦  Kosten: 39,95

Kwizzy.nl

Ben je op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor je vriendengroep, team of collega’s? Bekijk dan het unieke spelaanbod van Kwizzy.nl!

Gespecialiseerd in

Bedrijfsuitjes
Personeelsfeesten
Teambuilding
Groepsactiviteiten
Vrijgezellenfeesten

Top 5 steden

Uden
Eindhoven
Laarbeek
Helmond
Geldrop

Volg ons