ASSORTIMENT

Ons assortiment is gevuld met diverse activiteiten die ideaal zijn voor vriendenweekenden, teamuitjes of personeelsfeesten! Bekijk hieronder het complete aanbod en klik op de activiteiten voor meer informatie.

De Snorrenquiz®

Dankzij dit quizpakket beleef je gegarandeerd een hilarische avond met jouw vrienden en vriendinnen! Het pakket bestaat naast de quiz uit een set plaksnorren en officiële snorkondes voor alle deelnemers! Op zoek naar een geslaagde activiteit? Dat zit met dit quizpakket wel snor!

Een op maat gemaakt Bingo spel spelen? Bestel de Bingobox van Kwizzy.nl!

De BingoBox®

Bingo 3.0! Met deze BingoBox ontvang je een compleet gepersonaliseerd Bingospel! Speel samen met je gezelschap en ontdek de meest herkenbare eigenschappen van de deelnemers in het verhaal. Heb je Bingo? Kies dan uit de lijst van grappige opdrachten om je ‘Bingoal’ te voltooien. Let’s BinGo!

Kwizzy.nl, bestel een gezellige Mixquiz

De Mixquiz® (L – XL – XXL)

De Mixquiz is de absolute bestseller onder de pubquizzen! Speelbaar via Kahoot of Powerpoint en in meerdere lengtes. Vorm teams en ga middels tientallen triviavragen de sportieve strijd met elkaar aan. Welk team mag zich na afloop ‘Koning Kwizzy’ noemen?

kleine koter quiz

De Kleine Koterquiz®

Geen babyshower zonder de enige echte Kleine Koterquiz®! Dé ultieme test om de algemene babykennis van alle aanwezigen op de proef te stellen. Tijdens deze activiteit wordt duidelijk of de aanstaande moeder een dikke duim verdient of ze zich grote zorgen moet baren!